ادامه تحصیل در کانادا

شرایط تحصیل در کانادا

اخذ پذیرش تحصیلی در کانادا، مستلزم داشتن اطلاعاتی شامل هزینه های تحصیل در کانادا و شرایط مورد نیاز دانشگاه و یا کالج مربوطه می باشد که اختصارا می توان از سطح زبان انگلیسی یا فرانسه، معدل و آخرین مدرک تحصیلی همچنین داشتن مقالات نام برد، که در ذیل به آن اشاره میکنیم. موسسه جی اس آی پلی است بین شما و دانشگاه جهت تحصیل در رشته مورد علاقه و مورد نیاز در بازار کار کانادا. ما تلاش میکنیم با تکیه بر تجربه و حضور خود در کانادا شرایط دانشگاه یا کالج را در کانادا برای شما حتی الامکان ساده کنیم.

همچنین اغلب دانشجویان خارجی دانشگاههای کانادا علاقمند هستند که پس از اتمام تحصیلات در کانادا کاری در این کشور بیابند و بتوانند با کسب اقامت دائم کانادا زندگی جدید خود را در این کشور آمریکای شمالی آغاز کنند. پکیج های ما جهت اخذ اقامت دائم و کار پس از تحصیل منحصر به فرد می باشند.

canada flag

صفر تا صد ویزای تحصیلی کانادا

برای تحصیل در مقطع لیسانس در دانشگاههای کانادا، معدل دیپلم دانشجو می بایستی حداقل ۱۴ باشد و البته برای برخی از رشته ها معدل بالای ۱۵ نیاز است. در صورتی که دانشجویان مقطع پیش دانشگاهی را نگذرانده باشند، می توانند برای دوره لیسانس اقدام کنند، ولی در برخی از رشته می بایستی تعدادی از دروس اصلی دوره پیش دانشگاهی را قبل از شروع دوره لیسانس طی کنند و یا تعدادی واحد اضافه در دوره لیسانس بگذرانند.
ادامه مطلب را در صفحه پذیرش تحصیلی از کانادا دنبال کنید

بر اساس اطلاعات سایت اداره مهاجرت کانادا فرد متقاضی تحصیل پس از دریافت پذیرش تحصیلی از موسسات آموزشی معتبر بر اساس شرایط خود باید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کند .سوالی که ذهن بسیاری از علاقمندان به تحصیل در کانادا را به خود مشغول میکند اینست که چه میزان پول برای دریافت ویزای تحصیلی کافیست و راههای اثبات آن کدام است؟

ادامه مطلب را در صفحه راه های اثبات تمکن مالی ببینید.

کشور کانادا جزء دسته کشورهایی محسوب میشود که دارای بهترین نظام آموزشی در همه مقاطع تحصیلی میباشد و هرساله صدها دانش آموز و دانشجو از نقاط مختلف جهان برای ادامه تحصیل در دبیرستانهای کانادا اقدام می کنند.کیفیت آموزشی در مدارس کانادا بسیار بالاست، به طوریکه دانش آموزان فارغ التحصیل با معدل بالای ۸۵ در هر دانشگاه و رشته ای پذیرفته میشود. دانش آموزان در مقطع دبیرستان ( کلاس ۸ الی ۱۲) میبایست ۸۰ واحد درسی ( ۱۲ کورس) را بگذرانند تا موفق به کسب مدرک دیپلم شوند.

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه تحصیل در دبیرستانهای کانادا وارد شوید

بر اساس قوانین کانادا ، شرایط کار دانشجویی در کانادا براساس نوع دوره تحصیلی به کار تمام وقت یا کار پاره وقت تقسیم بندی میشود. دانشجویان با شرایط تحصیل تمام وقت ،میتوانند به صورت نیمه وقت مشغول به کار شوند اما کار نیمه وقت این دانشجویان در کانادا حداکثر تا ۲۰ ساعت در هفته مجاز است ( نه ۳۰ ساعت ) . اما دانشجویان پاره وقت در صورت داشتن مجوز کار محدودیتی در زمان کاری ندارند.

برای مطالعه ادامه مطلب به صفحه کار دانشجویی در کانادا وارد شوید.

اگر به دنبال اطلاعاتی درباره رشته تحصیلی خود در کانادا هستید، یا در جستجو برای مطلبی خاص هستید اینجا را امتحان کنید

تمام دانشجویان مستقر در کانادا، مسیر خود را با تکمیل فرم ارزیابی آغاز کرده اند.

تکمیل فرم ارزیابی تقریبا ۳ دقیقه زمان خواهد برد.

آخرین مطالب سایت درباره کانادا
۵/۵

موسسه ای کانادایی با موکلینی از سراسر جهان

رضایت شما موفقیت ماست

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا و زمان بندی آن​

اخذ پذیرش و ویزای کانادا از ابتدا با تکمیل فرم ارزیابی آغاز شده و طی ۹ مرحله منجر به اخذ ویزا و ورود شما به کانادا خواهد شد. در زیر با نمایش سلسله مراحل ابتدای اقدام تا ورود به کانادا ذهن شما نسبت به کل فرآیند روشن خواهد شد.

امروز

۱- تکمیل فرم ارزیابی

با تکمیل فرم ارزیابی کوتاه شده ایمیل تایید فرم را از ما دریافت خواهید کرد

روز کاری بعد

۲- بررسی اطلاعات شما در دفتر کانادا

کارشناسان و مشاوران ما در دفتر کانادا شرایط شما را بررسی می کنند

روز کاری بعد

۳- انتقال پرونده شما به دفتر تهران

مشاوران ما در دفتر تهران با شما تماس خواهند گرفت

کمتر از ۲ روز کاری

۴- ارائه مشاوره جهت انتخاب دانشگاه ، رشته و شهر

کارشناسان ما وقت مشاوره حضوری یا تلفنی برای شما تعیین خواهند کرد

طی دو روز کاری

۵- عقد قرارداد

قرارداد تحصیلی را جهت شروع اقدام عقد می نمایید

چک لیست طی ۱ روز کاری

۶- ارسال چک لیست مدارک

ارائه چک لیست مدارک مورد نیاز از دفتر کانادا

معمولا کمتر از ۱ هفته

۷- بررسی مدارک و ارسال به دانشگاه

بررسی مدارک در دفتر کانادا و ارسال به دانشگاه بعد از تکمیل

کمتر از ۱ ماه

۸- دریافت نامه پذیرش

دریافت نامه پذیرش از دانشگاه

بسته به حجم کاری سفارت تا ۳ ماه

۹- دریافت ویزا و اجازه کار در کانادا

دریافت ویزای و اجازه کار برای متقاضی و گاها همراه وی

بستگی به تاریخ شروع کلاس و شما دارد

۱۰- خرید بلیت / پرواز به کانادا

موسسه جی اس آی بعد از ورود به کانادا شما را تنها نخواهد گذاشت

شبکه های اجتماعی جی اس آی

در شبکه های اجتماعی ما مطالبی را خواهید یافت که حتی در وبسایت ما وجود ندارند. امروز در تلگرام، اینستاگرام و … عضو شوید.

امتیازدهی به مطلب فوق
[تعداد: 19    میانگین: 4.7/5]